OSIGURANJE NEZGODE

Bezbrižan život je želja svih, ali niko ne može da predvidi ili spreči nezgode, one se događaju svakodnevno i iznenada. Zato treba planirati budućnost i zaštititi se od iznenadnih i neželjenih događaja. Zahvaljujući postojanju raznovrsnih vidova osiguranja nezgode, čovek nije prepušten sudbini i ostavljen da on i njegova porodica u najtežim momentima ostanu bez sredstava za život.

U zavisnosti od vaših potreba postoji mogućnost ugovaranja više vrsta osiguranja: individualno, porodično, kolektivno osiguranje radnika i osiguranje sportista.

  • Individualno osiguranje – Ovo osiguranje je namenjeno svim licima od 14 do 75 godina. Naša polisa Vam obezbeđuje potpunu zaštitu bez obzira kada se i gde nezgoda dogodi.
  • Porodično osiguranje – Ovo osiguranje može da se ugovori za sve članove domaćinstva od rođenja do 75 godina života. Naša polisa Vam obezbeđuje potpunu zaštitu bez obzira kada se i gde nezgoda dogodi.
  • Kolektivno osiguranje zaposlenih – Ovo osiguranje se može zaključiti za sva zaposlena lica (na određeno i neodređeno), lica angažovana na povremenim i privremenim poslovima, kao i članovi njihovih porodica do navršenih 75 godina života.
  • Osiguranje sportista – Ovo osiguranje se može zaključiti u trajanju od godinu dana ili samo za vreme određenog takmičenja.

Osiguranje obuhvata: smrt usled nesrećnog slučaja, smrt usled bolesti, trajni invaliditet usled nesrećnog slučaja, ugovorenu dnevnu naknadu za svaki dan privremene nesposobnosti i za ugovorene troškove lečenja ako je usled nesrećnog slučaja potrebna lekarska pomoć.

 

Za informativnu ponudu potrebno je:

* obavezna polja

WienerUniqa

Ime i prezime:*

Datum rođenja:*

Kontakt telefon:*

Delatnost kojom se bavite:*

Vrsta osiguranja:*

Email:*

Poruka