PUTNO OSIGURANJE

Putovanje je radost, zato neka bude i potpuno sigurno! Ne dozvolite da Vam bilo šta pokvari udobnost putovanja.
Spremili ste sve potrebne brošure i putna dokumenta. Uskoro krećete na put. Preostaje Vam samo da obezbedite odgovarajuće osiguravajuće pokriće kako biste bezbrižno uživali u boravku u inostranstvu. To prepustite nama, to je naš posao. Bez razlike da li ste poslovan čovek, turista ili avanturista, da li ste na tom putu sami ili u društvu, putovaćete sigurno.
Putno osiguranje Vam pruža potpunu i pouzdanu zaštitu dok ste na putovanju i privremenom boravku u inostranstvu, u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja. Na taj način potpunu brigu o Vama preuzimamo mi.
Troškovi medicinske, putne i pravne asistencije su veoma visoki u inostranstvu, tako da kupovinom polise putnog osiguranje obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja navedene troškove plati osiguravajuća kopmanija umesto Vas.
Ovaj paket putnog osiguranja mogu zaključiti sve osobe do 83 godina života – domaći i strani državljani koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije. Može se zaključiti individualno, porodično ili grupno osiguranje. Takođe se može zaključiti kratkoročno osiguranje (par dana putovanja) ili godišnje osiguranje (sa više ulazaka i izlazaka).

 

Neophodni podaci:

* obavezna polja

Za informativnu ponudu potrebno je: (obeležiti kuću za koju želite ponudu):*

WienerUniqa

Ime i prezime:*

Datum rođenja:*

Kontakt telefon:*

Destinacija putovanja:*

Datum od:*

Datum do:*

Vrsta putovanja:*
individualnoporodičnogrupno

Email:*

Poruka